Poslovni imenik umjesto web stranice !?

Uvijek iznova u svom svakodnevnom radu doživljavam da poduzetnici zauzimaju ovu tačku gledišta. “Ne treba mi web stranica, ja sam na žutim stranicama, dosta je”.

U vremenima kada postoji mnoštvo mreža kao što su Facebook, Twitter i Co., mnogi preduzetnici su preopterećeni. Ovi kanali oduzimaju mnogo vremena i truda jer se moraju efikasno održavati. Pomisao da imate vlastitu web stranicu je daleko.
Budući da postoji toliko mnogo mreža, vaša vlastita web stranica je neophodna. Zajedno sa blogom formira vaš kontrolni centar u globalnoj mreži podataka za vašu kompaniju.

Svoje usluge prezentirate zainteresiranim stranama na vlastitoj web stranici. U blogu kompanije živite svoju aktivnu korporativnu komunikaciju. Ovdje su postavljene teme koje prikazuju vašu kompaniju i njene procese. Istovremeno, možete aktivno razmjenjivati ​​ideje sa čitaocem, što se može proširiti i na druge mreže kao što je Facebook. Dakle, vaša web stranica je prva tačka kontakta za vašu kompaniju.

Blog priča vaše priče

Blog je vaš pripovjedač koji također dijeli sadržaj, npr. na društvenim mrežama. Ovo pozitivno utiče na vašu vidljivost na internetu. Mnogi vas primjećuju i postaju svjesni vaših postupaka.

I ja koristim ove prilike. Pored svoje web stranice, vodim blog koji je povezan s Facebookom . Tako da mogu idealno distribuirati svoj sadržaj, doprijeti do mnogih ljudi svojom ponudom. Oglasni prostor koji mi je dostupan 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Za kompletiranje ponude svojim kupcima nudim i kontakt na  Poslovni imenik  . Tako da imam različite platforme, a sve su centralno kontrolirane s moje web stranice.